kontrnastup-rf-na-kurshchyni-yde-za-ukrainskym-planom-zelenskyi

Контрнаступ рф на Курщині йде за українським планом - Зеленський

 • 16111 переглядiв

Президент Зеленський заявив, що контрнаступальні дії РФ у Курській області відбуваються за українським планом. Він також зазначив, що Україна давно контролює процес скупчення військ у Білорусі.

Президент Володимир Зеленський коментуючи контрнаступальні дії рф в курській області, заявив, що це йде за українським планом. Про це він сказав під час спільної пресконференції з Президентом Литви Гітанасом Науседою, передає УНН.

Контрнаступальні дії – це йде за нашим українським планом. Щодо білорусі, скупчення бачили, бачили давно контролюємо цей процес

- сказав Зеленський.

Доповнення

11 вересня аналітичний проєкт DeepState повідомляв, що ситуація на лівому фланзі українського угрупування на Курщині погіршилася. Росіяни розпочали активні штурмові дії, переправивши бронетехніку спочатку через Сейм, а потім і через дрібніші річки.

Додамо

У Держприкордонслужбі повідомляли сьогодні, 12 вересня, що по всій протяжності з кордоном білорусі не фіксується переміщення техніки, особового складу в безпосередній близькості до українського кордону. За тим на скільки змінюється ситуація та на скільки вона є загрозливою для України активно стежать підрозділи розвідки.

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі