ukenru
komitet-vr-sogodni-planuye-vzyatisya-za-zakonoproekt-z-normami-pro-impichment

Комітет ВР сьогодні планує взятися за законопроект з нормами про імпічмент

 • 10250 переглядiв

КИЇВ. 29 травня. УНН. Парламентський комітет з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради України на засіданні у середу, 29 травня, планує розглянути питання про розгляд пропозицій та поправок до законопроекту, спрямованого на врегулювання повноважень Верховної Ради щодо, зокрема, спеціальної тимчасової слідчої комісії для розслідування під час процедури усунення Президента України з посади в порядку імпічменту. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу комітету.

"Про розгляд пропозицій та поправок до законопроекту "Про тимчасові слідчі комісії і тимчасові спеціальні комісії Верховної Ради України" (реєстр. № 1098)", - йдеться у порядку денному засідання комітету.

Засідання заплановане на 15 годину 29 травня.

УНН буде транслювати засідання наживо на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, парламент планує у четвер, 30 травня, розглянути та ухвалити законопроект про ТСК №1098, який врегулює порядок імпічменту в Україні.

Як повідомляв УНН, у "Народному фронті" вважають потрібним закон, який унормовує імпічмент. У БПП заявляли, що підтримають закон щодо врегулювання порядку імпічменту. "Батьківщина" також має намір проголосувати за унормування процедури імпічменту.

Українські Національні Новини

Політика