ukenru
komisiya-oon-zadokumentuvala-chergovi-chislenni-porushennya-prav-lyudini-z-boku-rf

Комісія ООН задокументувала чергові численні порушення прав людини з боку рф

 • 251570 переглядiв

КИЇВ. 20 жовтня. УНН. Незалежна міжнародна слідча комісія ООН в Україні виявила триваючі військові злочини та порушення прав людини, які серйозно впливають на цивільне населення. Про це повідомили у представництві ООН в Україні, пише УНН.

Деталі

Незалежна міжнародна слідча комісія з розслідування порушень в Україні задокументувала додаткові докази того, що російська влада вчинила невибіркові напади та військові злочини тортур, зґвалтувань та іншого сексуального насильства, а також депортацію дітей до Російської Федерації, згідно зі своїм звітом , представленим Генеральній Асамблеї ООН.

На додачу до попередніх висновків Комісії щодо катувань, вчинених росіянами, нові докази було зібрано в Херсонській та Запорізькій областях. У розслідуваних випадках зловмисники в основному катували чоловіків, підозрюваних у передачі інформації українській владі або в іншій підтримці ЗСУ.

Опитування жертв і свідків, які повідомляли про смерті жертв внаслідок тортур продемонстрували зображують глибоку зневагу до людської гідності з боку росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: росія веде агресивну передвиборчу кампанію, щоб повернутися до Ради ООН з прав людини

Українські Національні Новини

Політика