ukenru
kokayin-u-kavovarkakh-stolichni-mitniki-vikrili-narkotichnu-posilku

Кокаїн у кавоварках: столичні митники викрили наркотичну посилку

 • 21053 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. Наркотична посилка з 400 г кокаїну прямувала до України з Іспанії, її виявили в місці міжнародного поштового обміну. Кокаїн знаходився в ємностях для води кавоварок. Про це повідомляє пресслужба київської митниці, пише УНН.

Цитата

"З огляду на попередню інформацію, митне оформлення одного з міжнародних поштових відправлень з Іспанії, яке прямувало на адресу українського отримувача, було призупинено, а його розпакування митники провели спільно з правоохоронцями", - йдеться в повідомленні.

Деталі

В посилці знаходилося три кавоварки вартістю 260 євро. Саме в цих побутових гейзерних кавоварках, безпосередньо у ємкостях для води, виявили 400 г кокаїну.

Фігурантів, причетних до пересилання зазначеного міжнародного поштового відправлення, затримано в результаті проведення так званої "контрольованої поставки".

Додамо

Служба безпеки України, у співпраці з Цивільною Гвардією Іспанії, ліквідувала канал контрабанди кокаїну. Співробітники спецслужби вилучили одну із партій наркотику вагою півкілограма, яка була відправлена до України із Євросоюзу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП