ukenru
kiyaninu-ogolosili-pro-pidozru-za-sprobu-zgvaltuvannya-divchini

Киянину оголосили про підозру за спробу зґвалтування дівчини

 • 20084 переглядiв

КИЇВ. 17 серпня. УНН. Столичні слідчі оголосили киянину про підозру за замах на зґвалтування 19-річної дівчини. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації ГУНП міста Києва.

“До поліції Києва звернулася 19-річна дівчина з повідомленням про те, що наглядно знайомий намагався її зґвалтувати. На місце події відразу виїхали працівники відділу кримінальної поліції та слідчо-оперативна група територіального управління поліції”, - йдеться у повідомленні.

Як розповів слідчий Голосіївського управління поліції Сергій Ольшевський, напередодні киянка загубила сумку, яку нібито знайшов її наглядно знайомий, і вони домовилися про зустріч.

“Під час передачі речей чоловік почав чіплятися до дівчини та повалив на землю. Потерпіла почала чинити опір і кричати. У цей момент неподалік проходила жінка, кроки якої почув зловмисник, а відтак він злякався і втік. За отриманими прикметами оперативники встановили особу та розшукали правопорушника. Це – киянин, 1969 року народження, який не має постійного місця проживання”, - вказано у повідомленні.

Зазначається, що раніше зловмисник неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за різні злочини, за які відбув покарання у сукупності понад тридцять років.

“Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження та оголошено фігуранту про підозру у вчиненні злочину за ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 152 (Незакінчений замах на зґвалтування) Кримінального кодексу України. Затриманому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до п’яти років позбавлення волі”, - повідомили у відділі комунікації.

Нагадаємо, у Херсоні затримали підозрюваного у зґвалтуванні пенсіонерки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП