ukenru
kitayska-vlada-viznala-ponadnormovu-robotu-nezakonnoyu

Китайська влада визнала понаднормову роботу незаконною

 • 10169 переглядiв

КИЇВ. 27 серпня. УНН. Верховний народний суд Китаю заявив, що понаднормова робота для тих, хто працює з 9 ранку до 9 вечора шість днів в тиждень, є незаконною, що націлено на суперечливу політику, поширену серед багатьох китайських технологічних компаній. Про це інформує УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Верховний суд Китаю і Міністерство людських ресурсів і соціального забезпечення країни в четвер опублікували керівні принципи і приклади того, що вважається понаднормовою роботою, заявивши, що вони зосередили увагу на цьому питанні, оскільки останнім часом воно привернуло до себе широку увагу.

Минулого місяця власник TikTok ByteDance заявив, що офіційно припинить роботу в надурочний час у вихідні дні з 1 серпня, через два тижні після того, як його конкурент, який випускає короткі відео, Kuaishou оголосив про аналогічне рішення.

Критика понаднормової роботи судом і міністерством також відбувається на тлі широкомасштабного тиску Пекіна на технологічних гігантів країни, націленого на різні питання, від монополістичної поведінки до прав споживачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Китай посилює контроль над даними компаній про користувачів: через це акції Alibaba впали на 2,6%

Українські Національні Новини

Новини Світу