kilkist-poranenikh-pid-chas-napadu-z-nozhem-u-vagoni-v-tokio-zrosla-do-17-napadnik-buv-odyagneniy-u-kostyum-dzhokera

Кількість поранених під час нападу з ножем у вагоні в Токіо зросла до 17. Нападник був одягнений у костюм Джокера

 • 22440 переглядiв

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. Кількість постраждалих під час нападу з ножем у вагоні електропоїзда у Токіо зросла до 17. Після нападу був вчинений підпал, повідомляє агенція Associated Press в неділю, 31 жовтня, передає УНН.

Деталі

Як зазначили в поліції Токіо, інцидент стався близько восьмої вечора за місцевим часом на залізничній лінії Кейо, що з'єднує передмістя з центральними районами. Чимало людей саме прямували до центру, аби віддати голоси на парламентських виборах і потрапити на святкування Геловіну. В одному з вагонів 24-річний чоловік з ножем напав на людей у костюмі Джокера - суперлиходія із всесвіту коміксів DC Comics. Після цього, за словами очевидців, молодик почав розливати по підлозі рідину. Як повідомляє японський мовник NHK, свідки чули вибух, бачили дим і вогонь.

"Спершу я подумав, що це якийсь геловінський розіграш. Але коли побачив чоловіка з довгим ножем, почав тікати. Мені дуже пощастило, що я не поранений", - наводить NHK слова очевидця. На відео, яке поширили користувачі японського Twitter після інциденту, видно, як пасажири вибираються з потяга через вікна.

На місце одразу прибули правоохоронці й пожежники. Нападника затримала поліція, його мотиви з'ясовують.

Цей ножовий напад став уже другим в Японії за останні два місяці, попри те, що такі злочини - рідкість у країні. У серпні, за день до церемонії закриття Олімпійських ігор, чоловік з ножем поранив дев'ятьох пасажирів електропоїзда в Токіо. Нападник здався поліціїї і заявив, що нападав на жінок, "які видавалися щасливими".

Нагадаємо

Раніше повідомлялось про 15 поранених під час нападу.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Явка на виборах мера Харкова не досягла навіть 30%

     • 20621 переглядiв