khmelnitska-miskrada-na-pozachergoviy-sesiyi-rozglyane-pitannya-pripinennya-koristuvannya-usima-zemelnimi-dilyankami-upts-mp

Хмельницька міськрада на позачерговій сесії розгляне питання припинення користування усіма земельними ділянками упц мп

 • 1211165 переглядiв

КИЇВ. 2 квітня. УНН. Міський голова Хмельницького Олександр Симчишин повідомив, що на найближчій позачерговій сесії міської ради буде розглянуто припинення користуванням усіма земельними ділянками упц мп, пише УНН з посиланням на його Телеграм-канал.

Цитата

“Московська фсбешна агентура у вигляді упц мп має бути заборонена по всій країні. Той антиукраїнський шабаш, який відбувається останніми днями в столиці і побиття військового у Хмельницькому мають стати залізобетонним аргументом для Верховної Ради, аби проголосувати законопроект про заборону: раз і назавжди заборонити це фсбешне кубло. На позачерговій сесії ми припинимо користування усіма земельними ділянками на території громади. Ініціюємо також рішення обласної та районної рад”, – заявив він.

Він додав, що ті, хто бив військового мають бути притягнуті до кримінальної відповідальності. Патрульні, які склали протокол на військового мають бути звільнені.

Доповнення

Тим часом, мережі повідомляють, що у Хмельницькому, біля Свято-Покровського кафедрального собору зібралось близько 500 людей.

Раніше

Сьогодні під час недільного богослужіння в Хмельницькому кафедральному соборі упц мп стався інцидент: конфлікт між чоловіком у військовій формі, священнослужителями храму та деякими вірянами.

Поліція відкрила провадження за статтею хуліганство.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Через ворожі обстріли зупинилась одна з ТЕС ДТЕК

     • 1290999 переглядiв