ukenru
khlib-usomu-golova-zernoprodukt-mkhp-proviv-dlya-ditlakhiv-ekskursiyu-na-polyakh-pshenitsi

Хліб - усьому голова: "Зернопродукт МХП" провів для дітлахів екскурсію на полях пшениці

 • 252082 переглядiв

КИЇВ. 17 серпня. УНН. Підприємство "Зернопродукт МХП" влаштувало для дітлахів з Вінниччини екскурсію полями пшениці. Про це повідомляє пресслужба підприємства, передає УНН.

Деталі

“Українці здавна прищеплювали молодому поколінню шану до хліба та повагу до важкої праці хліборобів. Ми продовжуємо ці традиції. Днями наші фахівці з виробничого підрозділу Хмільник провели місцевим дітлахам екскурсію на поля з пшеницею. Розповіли їм скільки часу та сил затрачається на те, аби посіяти та виростити гарний урожай з якого можна буде спекти паляницю. Повідомили, що рослини так само можуть хворіти, як і люди, і агрономи - це є їхні лікарі, які захищають від хвороб, шкідників та інших негативних факторів, що впливають на ріст культури та її врожайність… Багато з них сказали, що в дорослому житті теж хочуть працювати агрономами та комбайнерами, аби примножувати багатство рідної держави”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

Раніше благодійний фонд “МХП-Громаді” влаштував для переселенців екскурсію мальовничим куточком Полісся - Черемським заповідником. 

Довідка

МХП — провідний виробник курячого м’яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). Засновник компанії — Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу