khersonshchyna-u-beryslavi-vid-ataky-rosiiskoho-drona-zahynuv-cholovik

Херсонщина: у Бериславі від атаки російського дрона загинув чоловік

 • 23780 переглядiв

У Херсонській області російський безпілотник атакував Берислав. Внаслідок скидання вибухівки з дрона смертельні поранення отримав 45-річний місцевий житель, який загинув на місці.

У Херсонській області російські війська безпілотником атакували Берислав. Внаслідок скидання вибухівки з дрона загинув 45-річний місцевий житель, повідомив у вівторок голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

Через атаку російського безпілотника смертельні поранення дістав житель Берислава. Сьогодні після обіду окупанти скинули з дрона вибухівку на 45-річного чоловіка. На жаль, він загинув від отриманих травм на місці 

- повідомили в ОВА у Telegram.

Додатково

росіяни почали використовувати великі сільськогосподарські дрони для доставки військових вантажів на окупованій частині Херсонської області. Безпілотники проходять випробування на островах у нижній течії річки Дніпро.

Окрім, цього директор Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Олександр Рувін підтвердив інформацію, що ворог почав використовувати нові дрони, які, імовірно, призначені для відстеження засобів протиповітряної оборони та збору інформації.

"Більш детальну інформацію буде можливо встановити після призначення відповідних експертиз та передачі об’єктів для досліджень", - зазначив Рувін. 

Херсонщина: військові рф атакували з дрона жінок на вулиці у Станіславі06.08.24, 14:36

Популярні

Новини по темі