khabar-za-orendu-zemli-dyrektoru-zheku-v-sudi-na-rivnenshchyni

На Рівненщині судитимуть посадовця, який за хабар передав комунальну землю в оренду

 • 21176 переглядiв

Начальника відділу житлово-комунального господарства Дубенського району Рівненської області судитимуть за отримання $4000 хабара за незаконну передачу в оренду земельної ділянки. Обвинувальний акт скеровано до суду.

До суду у Рівненській області скеровано обвинувальний акт стосовно директора управління житлово-комунального господарства, який за 4000 доларів оформив в оренду земельну ділянку, без укладання цивільно-правової угоди. Про це передає УНН, із посиланням на Telegram Рівненської обласної прокуратури.

Деталі

Прокурорами Рівненської обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно директора управління житлово-комунального господарства селищної ради на Дубенщині, якого раніше затримали за хабар. Згідно з інформацією відомства, чоловік взяв 4000 доларів США за передачу в оренду земельної ділянки комунального підприємства в обхід офіційної процедури, без укладання цивільно-правової угоди.

На Сумщині голова ОСББ привласнила понад шістсот тисяч гривень призначених на оплату ЖКГ22.01.24, 23:54

Як вказується, на цій ділянці місцевий підприємець мав намір облаштувати майданчик для зберігання та обслуговування транспортних засобів. Громада від такої "співпраці" не отримала б ніяких доходів у свій бюджет, вказують у прокуратурі.

Свою вину чоловік визнає у повному обсязі.

Наразі посадовця відсторонено від займаної посади; обвинувальний акт скеровано до Демидівського районного суду.

Розікрали близько мільйона гривень: у Києві керівників КП підозрюють у розтраті на закупівлі дорожнього обладнання23.01.24, 15:25

Ігор Тележніков

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Атака рф на Харків забрала життя вже шести людей

     • 29226 переглядiв