keyt-middlton-zustrinetsya-z-ukrayinskimi-pereselentsyami-u-velikiy-britaniyi

Кейт Міддлтон зустрінеться з українськими переселенцями у Великій Британії

 • 688998 переглядiв

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Принцеса Вельська прибула до Українського громадського центру в Редінгу (місто в Англії - ред.), вона зустрінеться з родинами вимушених переселенців з України. Про це повідомляє УНН з посиланням на британське видання Independent.

Деталі

Український громадський центр у графстві Беркшир є осередком Об’єднання українців Великої Британії - найбільшого представницького органу українців та вихідців з України у королівстві. У центрі проводяться мистецькі сесії, в яких українці можуть весело провести час.

Від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну центр адаптував свою діяльність для підтримки українців, які прибувають до Великої Британії, а також займається доставками медичного обладнання та гуманітарної допомоги на передову.

Крім того, в центрі проводяться навчальні заняття для дітей, а також практичні поради і підтримка.

«Заняття також допомагають встановити та зміцнити соціальні зв’язки та почуття спільності, які життєво необхідні для позитивного психічного благополуччя», - ідеться у повідомленні.

Доповнення

Король Великої Британії Чарльз III в ході візиту до шотландського міста Абердин зустрівся з родинами біженців з України, Сирії та Афганістану.

Українські Національні Новини

Наші за кордоном

    Популярні

    Новини по темі

    MEGOGO ексклюзивно покаже топові матчі Чемпіонату світу з футболу

     • 1063296 переглядiв

    У Севастополі пролунали вибухи - ЗМІ

     • 437840 переглядiв

    Херсонщина: поліція вже виявила чотири катівні

     • 391349 переглядiв