ukenru
kerivnik-avtodoru-luganschini-obitsyav-pospriyati-budivnitstvu-servisu-za-khabar

Керівник автодору Луганщини обіцяв посприяти будівництву сервісу за хабар

 • 10350 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. У Луганській області викрили на хабарі керівника одного з відділів місцевої Служби автомобільних доріг, який обіцяв посприяти будівництву сервісу на державній дорозі. Про це повідомляє УНН з посиланням на прокуратуру Луганської області.

В ході розслідування встановили, що у вересні минулого року посадовець одержав 4 тис. грн хабаря за сприяння у підготовці та оформленні технічних умов на виконання робіт із влаштування об'єкта сервісу на автомобільній дорозі державного значення.

Начальнику відділу Служби автомобільних доріг в Луганській області повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 368 ККУ - прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або позбавлення волі строком до 4 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Раніше УНН повідомляв, що колишнього інженера Служби автомобільних доріг у Житомирській області підозрюють у привласненні майже 425 тис. грн під час ремонтних робіт у чотирьох селах Малинського району. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП