kapeliukh-indiany-dzhonsa-prodano-na-auktsioni-za-630-tysiach-dolariv

Капелюх Індіани Джонса продано на аукціоні за 630 тисяч доларів

 • 14714 переглядiв

Капелюх з фільму "Індіана Джонс і храм долі" став найдорожчим лотом аукціону в Лос-Анджелесі. Серед інших проданих артефактів - шолом штурмовика з "Зоряних воєн" та чарівна паличка Гаррі Поттера.

Капелюх, який герой Гаррісона Форда носив у другій частині кіносаги про Індіану Джонса  "Індіана Джонс і храм долі",  став найдорожчим лотом недавнього аукціону в Лос-Анджелесі - його купили  за  $630 тисяч доларів.  Про це УНН повідомляє із посиланням на  BBC. 

Деталі 

Як повідомляється, коричневий фетровий капелюх, спеціально виготовлений для зйомок фільму "Індіана Джонс і храм долі", став найдорожчим лотом аукціону в Лос-Анджелесі, де розпродавали голлівудський реквізит.

У капелюсі герой Гаррісона Форда, археолог-авантюрист Індіана Джонс, з'являється на початку фільму - коли рятуючись від китайської мафії, Джонс разом зі своїми супутниками вистрибує з літака, який втратив керування. 

Підпис до фото,Після закінчення зйомок 1984 року капелюх потрапив до особистої колекції дублера Гаррісона Форда - каскадера Діна Феррандіні, який помер минулого року. 

На внутрішній підкладці капелюха виробництва лондонської компанії Herbert Johnson Hat Company золотими літерами вишита монограма "IJ" - ініціали вигаданого власника.

Доповнення

Також на аукціоні продали шолом імперського штурмовика-розвідника з фільму 1983 року "Повернення джедая" (першого відзнятого епізоду кіносаги "Зоряні війни") пішов з молотка за 315 тис. доларів.

Крім того, з молотка пішла чарівна паличка Гаррі Поттера з наконечником, що світиться, з якою актор Редкліфф не розлучався на зйомках фільму "Гаррі Поттер і в'язень Азкабана". Вона найшла свого нового власника за 53,5 тис. доларів.

А костюм Деніела Крейга з фільму 2012 року "007: Координати "Скайфолл"" пішов за 35 тис. доларів.

Знамениті окуляри Джона Леннона продані на аукціоні01.08.24, 15:34

Тетяна Краєвська

УНН Lite

Популярні

Новини по темі

У Monobank заявили про DDoS-атаку другу добу

 • 13001 переглядiв