kamala-harris-vyperedyla-trampa-na-1percent-opytuvannia-reutersipsos

Камала Гарріс випередила Трампа на 1% - опитування Reuters/Ipsos

 • 30679 переглядiв

Кандидатка від Демократів Камала Гарріс отримала 43% підтримки виборців проти 42% у Дональда Трампа. Гарріс зміцнила позиції після виходу Джо Байдена з президентських перегонів.

Кандидатка в президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс випередила республіканця Дональда Трампа на 1%, надолуживши розрив, який утворився в останні тижні, коли суперником Трампа був чинний американський президент Джо Байден. Про це увечері 30 липня повідомляє агенція Reuters, спираючись на нове опитування Reuters/Ipsos, передає УНН.

Деталі

Триденне опитування, завершене 28 липня, показало, що Гарріс підтримують 43% зареєстрованих виборців, а Трампа – 42% (імовірна похибка сягає 3,5%). Опитування Reuters/Ipsos минулого тижня також показувало зростання рейтингу Гарріс.

59-річна Камала Гарріс зміцнила свою позицію як кандидатки від Демократичної партії за останні 10 днів – після того, як 81-річний Джо Байден піддався тиску всередині своєї партії та вибув із перегонів. Відтоді Гарріс отримала сплеск пожертвувань і підтримки.

йдеться у повідомленні.

Опитування показало, що зареєстровані виборці віддають перевагу підходу Трампа до економіки, імміграції та боротьби зі злочинністю, натомість у Гарріс виборці вважають кращим план щодо охорони здоров’я.

В опитуванні взяли участь 1025 дорослих американців, включно зі 876 зареєстрованих виборців, воно проводилося онлайн англійською мовою з 26 до 28 липня.

Щоб уповільнити просування Камали Гарріс, Трамп запускає рекламний бліц на $10 млн 30.07.24, 17:37

Популярні

Новини по темі

Камала Гарріс випередила Трампа на 1% - опитування Reuters/Ipsos

 • 30679 переглядiв

На Київщині працює ППО – КМВА

 • 35128 переглядiв

На фронті відбулося 108 бойових зіткнень — Генштаб

 • 36939 переглядiв

У Києві пролунав вибух

 • 40118 переглядiв