ukenru
kabmin-viznachiv-poryadok-diy-arma-pri-vikonanni-rishen-sudu-pro-spetskonfiskatsiyu

Кабмін визначив порядок дій АРМА при виконанні рішень суду про спецконфіскацію

 • 11595 переглядiв

КИЇВ. 26 серпня. УНН. Уряд схвалив постанову ”Про внесення зміни до Порядку реалізації арештованих активів на електронних торгах”, що дозволить своєчасно виконувати судові рішення про спеціальну конфіскацію активів, а співробітники АРМА отримають чіткий алгоритм дій при їх виконанні. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу уряду.

"Уряд врегулював порядок дій АРМА при виконанні судових рішень. Сьогодні на черговому засіданні уряду затверджено постанову Кабінету Міністрів України ”Про внесення зміни до Порядку реалізації арештованих активів на електронних торгах”, - йдеться у повідомленні.

Нововведення, як вказано, зокрема, "нададуть можливість своєчасного виконання судових рішень про спеціальну конфіскацію активів". "Відтепер співробітники АРМА отримають чіткий алгоритм дій при виконанні таких рішень, що передусім дасть змогу оперативно відшкодовувати збитки від злочину потерпілій стороні”, - сказано у повідомленні.

Також вказано, що ухвалені зміни, зокрема, покликані врегулювати питання строків та порядку дій АРМА щодо перерахування отриманих від реалізації активів коштів на користь потерпілого, цивільного позивача та до Державного бюджету України при виконанні судових рішень про спеціальну конфіскацію.

Нагадаємо, АРМА затвердило порядок проведення конкурсного відбору управителів активами.

Українські Національні Новини

Економіка