izrayil-vnochi-udariv-po-elitnikh-silakh-khamas-ta-atakuvav-visokopostavlenogo-viyskovosluzhbovtsya-v-gazi

Ізраїль вночі ударив по елітних силах ХАМАС та атакував високопоставленого військовослужбовця в Газі

 • 958884 переглядiв

КИЇВ. 12 жовтня. УНН. Армія обьорони Ізраїлю у ніч на 12 жовтня завдала серію ударів по командним центрам елітних сил "Нухба" терористичної організації ХАМАС, які 7 жовтня проникли в населені пункти біля сектору Газа. Про це повідомляє пресслужба ЦАХАЛ у Telegram, пише УНН.

Цитата

«Протягом ночі (четвер) ЦАХАЛ провів хвилю ударів по елітних силах "Нухба" терористичної організації ХАМАС, завдавши ударів по оперативних командних центрах, які використовувалися бойовиками, що проникли в населені пункти, прилеглі до сектора Газа минулої суботи», - йдеться у повідомленні ЦАХАЛу.

Зазначається, що елітні сили "Нухба" складаються з бойовиків, відібраних ХАМАСом і призначених для здійснення терористичних атак, таких як засідки, рейди, напади, проникнення через терористичні тунелі, а також введення протитанко-ракетного, ракетного і снайперського вогню.

«Елітні сили "Нухба" були однією з провідних сил, які проникли на територію Держави Ізраїль з метою здійснення кривавих актів терору проти її громадян», - вказує ЦАХАЛ.

Доповнення

Крім того, армія оборони Ізраїлю заявила, що вночі завдала удару по високопоставленому військовослужбовцю ХАМАС у секторі Газа.

ЦАХАЛ стверджує, що Мухаммед Абу Шамала був старшим оперативником військово-морських сил терористичних груп у південній частині сектора Газа.

Зазначається, що будинок Абу Шамали також використовувався для зберігання військово-морської зброї, призначеної для використання в терористичних операціях проти Ізраїлю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка пережила напад ХАМАС, забарикадувавши двері пилососом і палкою

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Чорнобаївка вночі зазнала ворожого обстрілу, є жертва

     • 427497 переглядiв