izrayil-vidmovlyaye-u-vizakh-chinovnikam-oon-pislya-sliv-guterresha

Ізраїль відмовляє у візах чиновникам ООН після слів Гутерреша

 • 178691 переглядiв

Цитата

"Через його зауваження ми відмовимо у видачі віз представникам ООН. Ми вже відмовили у візі заступнику генерального секретаря з гуманітарних питань Мартіну Гріффітсу. Настав час дати їм урок", — сказав Ердан.

Нагадаємо

Раніше генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш заявив, що «важливо визнати, що атаки ХАМАС не відбувалися у вакуумі» і «палестинський народ зазнав 56 років задушливої окупації».

Водночас генсекретар ООН наголосив, що невдоволення палестинського народу не може виправдати жахливі напади ХАМАС, "і ці жахливі напади не можуть виправдати колективне покарання палестинського народу".

"Палестинський народ зазнав 56 років задушливої окупації. Вони бачили, як їхню землю невпинно пожирали поселення і страждали від насильства, їхня економіка була пригнічена. Їхні люди були переміщені, а їхні будинки зруйновані. Їхні надії на політичне розв'язання свого становища зникли", — раніше сказав Гутерреш.

Посол Ізраїлю в Організації Об'єднаних Націй Гілад Ердан після цих слів закликав генсекретаря ООН Антоніу Гутерреша піти у відставку

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Ворог вранці завдав авіаудар по Бериславу, є жертва

     • 93750 переглядiв