italiia-sprostuvala-zaiavu-rosii-pro-zahybel-italiiskoho-ofitsera-v-ukraini

Італія спростувала заяву росії про загибель італійського офіцера в Україні

 • 25288 переглядiв

Італія заперечує заяви росії про смерть італійського офіцера, підполковника Клаудіо Кастілья в Україні, називаючи їх "фейковими новинами". Міністерство оборони Італії заявило, що Кастілья помер в Італії з природних причин.

Італія в середу спростувала заяву росії про загибель італійського військового в Україні, назвавши її фейковою новиною, що використовується як зброя для психологічної війни. Про це повідомляє Reuters, пише УНН.

Деталі

Міністерство оборони Італії заявило, що підполковник Клаудіо Кастілья помер в Італії з природних причин, після того, як посольство росії в ПАР перепостило повідомлення про те, що Кастілья начеб то був знайдений мертвим в Україні.

Міністерство оборони Італії рішуче заперечує цю жахливу брехню, опубліковану в соцмережі Х посольства росії в ПАР, і застерігає сіячів ненависті від подальшого поширення цих жахливих фейкових новин. Хіба не так ведеться психологічна війна, яка примножує горе сім'ї підполковника Клаудіо Кастілья?,

- - йдеться в заяві.

Нагадаємо

Уряд Італії підтримав продовження повноважень щодо надання військової допомоги Україні до кінця 2024 року, що очікує схвалення обома палатами парламенту.

Італія, яка очолює G7, хоче зруйнувати наратив про "втому" Заходу від війни в Україні - Reuters23.01.24, 14:55

Ольга Розгон

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Кількість жертв ракетної атаки рф на Харків зросла до 10

     • 29541 переглядiв