hotuiutsia-rishennia-shchob-voseny-bilshe-ditei-zmohly-navchatys-u-shkolakh-ne-onlain-zelenskyi

Готуються рішення, щоб восени більше дітей змогли навчатись у школах не онлайн - Зеленський

 • 27205 переглядiв

Президент Зеленський повідомив про підготовку кадрових та додаткових рішень для збільшення очного навчання в школах цієї осені. Уряд працює над забезпеченням нормального шкільного життя в умовах війни.

На урядовому рівні готуються кадрові рішення, а також додаткові рішення, щоб уже цієї осені більше українських дітей змогли навчатись у школах не онлайн, а нормально. Про це повідомив Президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні, передає УНН.

"Провів сьогодні нараду з главою уряду Денисом Шмигалем щодо відновлення. Зокрема, за результатами поїздки у Харків, Полтавську область, на Волинь та в Рівне і проведених нарад", - сказав Зеленський.

За його словами, це стосується і добудови обʼєктів, і ключових пріоритетів відновлення, і також людей, які здатні забезпечувати повну реалізацію державних завдань.

"На урядовому рівні готуються кадрові рішення, а також додаткові рішення, щоб уже цієї осені більше українських дітей змогли навчатись у школах не онлайн, а нормально – щоб було нормальне шкільне життя настільки, наскільки це зараз, в час війни, можливо", - розповів Зеленський.

Доповнення

Міністр освіти і науки Оксен Лісовий повідомляв, що українські школярі відстають від освітньої програми щонайменше на два роки.

Зеленський раніше повідомляв, що попереду навчальний рік і пріоритет – нормальне, не дистанційне навчання для дітей усюди, де це можливо завдяки укриттям. Є доручення уряду України прискоритись із допомогою в побудові укриттів. 

Популярні

Новини по темі