hlava-mzs-ukrainy-ta-shvetsii-obhovoryly-posylennia-oboronnoi-dopomohy-dlia-protystoiannia-rosiiskomu-povitrianomu-teroru

Глава МЗС України та Швеції обговорили посилення оборонної допомоги для протистояння російському повітряному терору

 • 29495 переглядiв

Андрій Сибіга провів телефонну розмову з новопризначеною главою МЗС Швеції Марією Мальмер Стенергард. Обговорили посилення оборонної допомоги Україні, зокрема новий пакет військової підтримки на 401,6 млн євро.

Міністр закордонних справ Андрій Сибіга провів телефонну розмову з новопризначеною міністеркою закордонних справ Швеції Марією Мальмер Стенергард з якою обговорили питання оборонної допомоги. Про це повідомили у МЗС, пише УНН.

"Відбулася тепла та щира перша розмова з новопризначеною міністеркою закордонних справ Швеції Марією Мальмер Стенергард. Від взаємних привітань перейшли до справи: обговорили посилення оборонної допомоги для протистояння російському повітряному терору. Я подякував Швеції за нещодавні пакети військової та енергетичної допомоги", – зазначив Сибіга.

Нагадаємо 

У понеділок, 9 вересня, Швеція заявила про 17 пакет військової допомоги Україні вартістю 4,6 мільярда шведських крон (401,6 мільйона євро - ред.). В рамках цього пакету країни передасть військову техніку і різні боєприпаси.

Ірина Колеснік

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Блискавка влучила в будинок під Києвом, спалахнула пожежа

     • 11830 переглядiв