harris-tsymy-vykhidnymy-provodyt-spivbesidu-z-6-kandydatamy-na-vitseprezydenta-ap

Гарріс цими вихідними проводить співбесіду з 6 кандидатами на віцепрезидента - AP

 • 18975 переглядiв

Віцепрезидент США Камала Гарріс проводить співбесіди з 6 потенційними кандидатами на посаду віцепрезидента. Серед них губернатори, сенатор та міністр транспорту, з якими вона зустрічається перед офіційним оголошенням наступного тижня.

Віцепрезидент США Камала Гарріс проводить співбесіди з 6 потенційними кандидатами на посаду віцепрезидента цими вихідними перед офіційним оголошенням і туром полем битви зі своїм новим другим номером наступного тижня, з посиланням на джерела повідомляє AP, пише УНН.

Деталі

У її список, як вказано, входять губернатори Енді Бешир з Кентуккі, Дж. Б. Прітцкер з Іллінойсу, Джош Шапіро з Пенсільванії та Тім Волц з Міннесоти, а також сенатор Марк Келлі з Арізони та міністр транспорту Піт Буттіджедж, за словами двох людей, поінформованих про процес відбору Гарріс. 

Шапіро та Келлі, як вказано, розглядалися як фаворити під час її скороченого процесу відбору, який розпочався з перевірки близько десятка імен. Деякі публічно відмовилися від розгляду, наприклад, губернатор Північної Кароліни Рой Купер, який близький до Гарріс з часів їхньої спільної роботи генеральним прокурором штату, висловив стурбованість з приводу регулярних поїздок за межі штату, якщо він буде в національному списку демократів.

Її крайній термін для вибору напарника фактично у вівторок, коли Гарріс почне тур по семи ключових штатах, що коливаються, починаючи з Філадельфії.

Деякі люди зі списку Гарріс, як вказано, раптово скасували свої плани на ці вихідні, що стало сигналом того, що в процесі відбору віцепрезидента щось може відбуватися. Наприклад, Шапіро скасував три збори коштів на вихідних у прибережних громадах на узбережжі Лонг-Айленда, штат Нью-Йорк, а його речник Мануель Бондер не дав жодних пояснень щодо причин.

Гарріс офіційно стала кандидаткою в президенти США від демократів02.08.24, 20:42

Популярні

Новини по темі

Скільки вступників пройшли на бюджет - відповідь МОН

 • 15432 переглядiв

Українські шаблістки вийшли у півфінал Олімпіади-2024

 • 14778 переглядiв