ukenru
glava-mzs-estoniyi-poobitsyav-domagatisya-viklyuchennya-rf-z-mizhnarodnikh-organizatsiy

Глава МЗС Естонії пообіцяв домагатися виключення рф з міжнародних організацій

 • 147380 переглядiв

КИЇВ. 25 серпня. УНН. Естонія наростить зусилля щодо ізоляції росії і добиватиметься її виключення з міжнародних організацій. Про це повідомляє видання Postimees, інформує УНН.

Цитата

«Естонія активно підтримувала ініціативи, що сприяють ізоляції країни-агресора росії у міжнародних організаціях. У багатьох випадках ми також є лідером цих ідей, щоб унеможливити вплив росії на діяльність тих організацій, які займаються українським питанням чесно та прозоро. Надзвичайно важливо, щоб міжнародне співтовариство продовжило роботу, яку ми ведемо з початку війни у напрямку ізоляції росії», - наголосив міністр закордонних справ Урмас Рейнсалу.

Деталі

За його словами, політика ізоляції є для росії важливим та дієвим важелем підвищення ціни агресії, зниження впливу росії у міжнародних організаціях і, отже, у міжнародній політиці.

«Проте є ще кілька прикладів, коли політика ізоляції не була успішною або з різних процедурних причин не вдавалося запобігти діяльності росії в організаціях. Естонії важливо домогтися припинення діяльності росії. Ціна цієї війни для країни як агресора ще недостатньо висока. Естонія та міжнародна спільнота можуть і повинні зробити більше», – додав міністр.

Доповнення

Необхідно нарощувати санкції проти росії та прискорити надання військової допомоги Україні.

Українські Національні Новини

Новини Світу