genshtab-okupanti-rozselyayut-evakuyovanikh-lyudey-z-khersonschini-poryad-z-rosiyskimi-viyskami

Генштаб: окупанти розселяють евакуйованих людей з Херсонщини поряд з російськими військами

 • 222515 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. Окупанти розселяють евакуйованих людей з затоплених населених пунктів тимчасово захопленої території Херсонської області поряд з російськими військами. Про це пише УНН з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

Цитата

"У населених пунктах тимчасово захопленої території Херсонської області російські окупанти продовжують використовувати наслідки скоєного ними злочину у своїх цілях.

Зокрема, людей, які евакуювались із затоплених населених пунктів, розселяють у пансіонатах та базах відпочинку, де вже розміщені військові підрозділи. Таким чином, загарбники намагаються убезпечитись, прикриваючись цивільним населенням", - наголосили в Генштабі.

Там додали, що російське військове керівництво наразі має проблеми з речовим забезпеченням своєї армії.

"За наявною інформацією, російське військове керівництво має значні проблеми з речовим забезпеченням своїх військ. Військовослужбовцям, які нещодавно підписали контракт у військових частинах, що дислокуються у місті волгоград, видали чоботи замість черевиків з високими берцями. До того ж, контрактників змушують купувати військову форму за власні кошти", - зазначили в Генеральному штабі ЗСУ.

Доповнення

З села Афанасіївка на Миколаївщині рятувальниками евакуйовано 75 дорослих та дітей через підтоплення в результаті підриву росіянами Каховської ГЕС.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі