genshtab-na-donechchini-okupanti-zvilnili-medpratsivnikiv-cherez-vidsutnist-pasporta-rf

Генштаб: на Донеччині окупанти звільнили медпрацівників через відсутність паспорта рф

 • 520080 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. У Донецькій області росіяни звільнили працівників міської лікарні, які не отримали російські паспорти, про це повідомили у Генштабі ЗСУ, передає УНН.

Цитата

"Російські окупанти продовжують посилювати тиск на громадян України на тимчасово захоплених територіях. Нещодавно, у Сніжному Донецької області, було звільнено працівників міської лікарні, які не отримали російські паспорти", - повідомили у Генштабі.

Доповнення

Також у Генеральному штабі Збройних сили України повідомили, що в тимчасово окупованому Енергодарі місцеві жителі повинні отримувати дозвіл на пересування територією Запорізької області.

"У місті Енергодар Запорізької області, місцеві жителі повинні отримувати дозвіл на пересування територією області. Ті, хто подав заявки на отримання перепусток, піддаються посиленій перевірці з боку окупантів на предмет причетності до сил оборони України. Подекуди загарбники обшукують навіть людські помешкання", - зазначили у Генштабі.

Нагадаємо

російські загарбники на тимчасово окупованих територіях Луганщини "проводять перепис наявного житлового фонду". Все для того, щоб знайти пусті житлові приміщення, які покинули місцеві жителі під час повномасштабного вторгнення.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У планах Єгипту було таємне постачання ракет до рф  — WP

     • 769970 переглядiв

    Працівник банку вбив п'ятьох колег під час стрілянини у США

     • 917824 переглядiв

    ISW: пригожин хоче отримати контроль над політичною партією

     • 609762 переглядiв

    Вчителі Нідерландів хочуть заборонити телефони у школах

     • 773567 переглядiв

    Пошта США хоче підняти ціни марок на 5,4%

     • 777565 переглядiв