ukenru
gazeta-krasnaya-zvezda-ta-radio-rossiya-z-u-politsiyi-rozpovili-yak-okupanti-vedut-propagandu-na-zakhoplenikh-teritoriyakh

Газета “красная звезда” та радіо “россия Z” – у поліції розповіли, як окупанти ведуть пропаганду на захоплених територіях

 • 200783 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. За допомогою газет, листівок із фейками та радіо, спеціально запущене на території України, окупанти намагаються проводити пропагандистську діяльність серед мирного населення. Про це на брифінгу повідомив голова Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов, передає УНН.

Цитата

«Обстежуючи всі деокуповані території, виявили той факт, що загарбника цікавлять не лише території. Вони використовують різні засоби пропаганди. На будь-якій їх позиції ми виявляли їх стандартну газету “красная звезда”. Вона спеціально привозиться до військ рф, їх роздавали навіть і по домівках під час окупації, щоб люди її вивчали. Пропаганда розрахована на умови інформаційного вакууму, коли вони не дають змогу українським та міжнародним ЗМІ доводити правдиву інформацію і така газета може мати вплив. Практично у всіх приміщеннях на скотч було наклеєно папір, на якому були роздруковані фейки, в тому числі і про біолабораторії, і про знищення Донбасу протягом 8 років. Запускають своє радіо “россия Z” і транслюють пропаганду навіть по радіо», – повідомив Нєбитов.

Він також додав, що росіяни намагаються впливати не лише на доросле населення, а й на дітей. Так поліція виявляє на деокупованих територіях велику кількість екземплярів підручника “история россии”.

Нагадаємо

Російські окупанти брешуть, що Сили оборони застрелили кількох мирних жителів під час спроби збити іранські дрони.

Українські Національні Новини

Політика