fokus-na-vyrobnytstvo-droniv-ukraina-ta-daniia-provedut-forum-oboronnykh-industrii

Фокус на виробництво дронів: Україна та Данія проведуть форум оборонних індустрій

 • 26107 переглядiв

Україна та Данія проведуть оборонно-промисловий форум, присвячений виробництву безпілотників, повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Україна та Данія проведуть україно-данський форум оборонних індустрій з фокусом на виробництві дронів. Про це повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба на спільній пресконференції з міністром закордонних справ Данії Ларсом Льокке Расмуссеном, який прибув з візитом до Миколаєва, передає УНН з посиланням на МЗС.

"Данія має серйозний потенціал у виробництві дронів. Ми домовилися, що міністерства закордонних справ спільно з міністерствами оборони, а також міністерством стратегічних галузей промисловості, організують україно-данський форум оборонних індустрій", - повідомив Кулеба.

Він зазначив, що буде зроблений особливий фокус на розвитку спільних проєктів з виробництва дронів, враховуючи особливі можливості Данії в цій сфері.

Доповнення

Міністр закордонних справ Данії Ларс Льокке Расмуссен під час свого візиту в Україну був змушений сховатися в бомбосховищі через повітряну тривогу.

Раніше повідомлялося, що Данія надасть Україні пакет допомоги на суму понад 21 мільйон доларів для відбудови Миколаєва. 

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На пенсії в січні вже спрямували майже 58 млрд грн

     • 26699 переглядiв

    росія вирішила посилити кордон прикордонниками фсб - ГУР

     • 21894 переглядiв