ukenru
fk-dinamo-vimagayut-povernuti-u-vlasnist-kiyan-petitsiya

ФК "Динамо" вимагають повернути у власність киян - петиція

 • 16603 переглядiв

КИЇВ. 10 жовтня. УНН. Вчора, 9 жовтня, на сайті петицій КМДА з'явилося звернення з вимогою передати ФК "Динамо" (Київ) в управління міської влади, передає УНН з посиланням на текст опублікованої петиції.

Автор петиції Олексій Зотов відзначає, що "столичний клуб за час керівництва ним братами Суркісами з колись легендарної команди перетворився на постійний привід для скандалів і ганьби з точки зору гри на поле".

"Доведений до фінансової кризи і повного знищення потенціалу гравців, клуб став приводом для розпачу і розчарування для всіх його вболівальників", - наголошується в петиції.

Автор петиції також стверджує, що ФК "Динамо" "до своєї незаконної приватизації завжди належав киянам".

"... і сьогодні рішенням столичної влади повинен бути повернутий громаді (шляхом передачі його в управління в спеціально створений Фонд при КМДА). Фінансування команди повинно відбуватися за рахунок відрахувань з продажу квитків на матчі, а також за рахунок спонсорської підтримки усіх охочих фанатів", - сказано в тексті петиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Політолог назвав ймовірну суму угоди з продажу київського "Динамо"

ФК "Динамо" потребує нового якісного менеджмента, нового кваліфікованого тренера і нових українських зірок футболу, переконаний автор документа.

Петиція зареєстрована під №8336. Якщо вона збере 10 тис. голосів, то міськрада буде зобов'язана її розглянути і прийняти рішення по суті.

З повним текстом петиції можна ознайомитися за посиланням.

Як повідомляв УНН, вчора КДК ФФУ за мотивами інцидентів, які сталися під час матчу "Динамо" - "Арсенал", виніс рішення про дискваліфікацію тренера динамівців Олександра Хацкевича на один матч, президента ФК Ігоря Суркіса - на три матчі. Також було прийнято рішення про усунення захисника "Динамо" Артема Шабанова на два матчі.

Крім цього, за неналежну поведінку вболівальників київське "Динамо" оштрафоване на 250 тисяч гривень.

Українські Національні Новини

Спорт