evakuatsiya-na-khersonschini-na-nebezpechniy-teritoriyi-zalishayutsya-497-ditey-trivaye-rozyasnyuvalna-robota

Евакуація на Херсонщині: на небезпечній території залишаються 497 дітей, триває роз'яснювальна робота

 • 159036 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. З небезпечних громад Херсонщини вже евакуйовано 287 дітей разом з сімʼями. Утім ще залишаються 497 дітей, - ведеться розʼяснювальна робота з їхніми рідними щодо важливості виїзду. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Херсонської ОВА.

Деталі

На Херсонщині триває обов'язкова евакуація з небезпечних громад. Першочергово йдеться про родини з дітьми, але виїхати до більш безпечних місць може кожен житель регіону, повідомляють в ОВА.

Стверджується, що з моменту ухвалення рішення про обов’язкову евакуацію вже виїхало 287 дітей з сімʼями з 13 населених пунктів.

Згідно з офіційною інформацією, ще 497 дітей залишаються, тому волонтери низки організацій продовжують роз’яснювальну роботу щодо необхідності евакуації жителів небезпечних територій.

Цитата

«На небезпечній території ще залишається 497 дітей. Триває розʼяснювальна робота з їхніми рідними щодо важливості виїзду», - інформує Херсонська ОВА.

Також там ще раз нагадують, що з питань евакуації необхідно звертатися до контактного центру Херсонської ОВА: 0800 101 102 або безпосередньо до працівників органів місцевого самоврядування вашого населеного пункту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готується рішення про примусову евакуацію з населених пунктів Куп’янщини – ОВА

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Британський словник Collins назвав слово 2023 року

     • 218350 переглядiв