energetika-ukrayini-maye-dekilka-vidiv-zakhistu-vid-obstriliv-rosiyan-ukrenergo

Енергетика України має декілька видів захисту від обстрілів росіян - Укренерго

 • 616335 переглядiв

Деталі 

За словами Укренерго, з метою забезпечення захисту енергооб'єктів України атако окупантів "Укренерго" постійно знаходиться у координації з урядовцями та Генштабом ЗСУ.

"Ми в координації з урядовими структурами, з Генштабом ЗСУ маємо декілька видів захисту і підстанції "Укренерго", де певні види захисту будуть застосовані вперше, не тільки в Україні, але й у світі, адже ніхто ще не стикався з таким рівнем загрози. Це комплексний захист, не буду вдаватися в деталі, але це, як активний захист — ППО, так це і пасивний захист — інженерні укріплення", — зауважив Кудрицький.

Голова "Укренерго" також заявив, що наразі відключень електроенергії не планується, але надалі все буде залежати від ситуації.

"Зараз (відключення електроенергії — ред.) не плануємо, все буде залежати від можливих обстрілів, чи будуть перерви в енергопостачанні взимку, чи не буде. Якщо обстрілів немає — ми відключень не плануємо, оскільки спрогнозувати обстріли не можливо, куди влучать (росіяни — ред.) тоді будемо діяти по ситуації", — пояснив голова “Укренерго” та додав, що цю зиму без імпорту електроенергії "пройти буде дуже складно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: По Україні знеструмлено до 400 міст та сіл, є імпорт і експорт електрики - Укренерго

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Росіяни хочуть примусово виселити мешканців Горлівки - ЦНС

     • 454847 переглядiв

    Умєров провів телефонну розмову з міністром оборони Польщі

     • 213722 переглядiв

    ДТП на Київщині: автомобіль в’їхав у кафе

     • 312851 переглядiв