Так, на м'ясо птиці припадає 57% від загального обсягу виробництва м'яса в Україні.
Тоді як свинина займає 28%, яловичина та телятина – 14%.
Додамо, що м'ясо птиці не завжди користувалося такою популярністю. Так, в 1990 році на м'ясо птиці припадало лише 16% від загального обсягу виробництва м'яса в Україні. Тоді як свинина займала 37%, а яловичина та телятина – 46%.
Тобто, українці дедалі більше обирають птицю з-поміж іншого м’яса.
До теми
Додамо, що єдиною курятиною в Україні, яка підтвердила відсутність антибіотиків, залишається “Наша Ряба”. Під час незалежного тестування фахівці дослідили, що виробник (МХП) не використовує антибіотики впродовж всього процесу вирощування птиці.
Зазначимо, що продукція МХП експортується у понад 80 країн світу, що свідчить про високу якість і безпечність м’яса.