eksperti-koktebel-rozpovili-pro-pravilni-stravi-do-vina-muskat

Експерти “Коктебель” розповіли про правильні страви до вина “Мускат”

 • 10011 переглядiв

“Такий напій, як правило, обирають для того, щоб відзначити успішне завершення важливих справ.

Закуску до нього треба підбирати відповідну, вишукану: хамон, овечий сир, нетривіальні ягоди і трави. Святкуйте зі смаком!” — порадили експерти “Коктебель”.

Зауважимо, що смак білого напівсолодкого вина добре розкривають рибні страви. А ось насичене червоне вино варто подавати з жирними сортами м’яса у смаженому або копченому вигляді. 

Більше експертних порад від творів “Коктебель” читайте тут

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    Сьогодні на Донбасі поранено двох військових

     • 6140 переглядiв

    У “Лото-Забава” виграли 4 млн грн та квартиру

     • 13955 переглядiв

    У Києві готуються знести "втомлений" Шулявський міст

     • 17041 переглядiв

    Facebook випустила перший гаджет

     • 13334 переглядiв

    Луценко запевнив, що не балотуватиметься в президенти

     • 8507 переглядiв