ukenru
dvoye-snoubordistiv-z-kiyeva-zagubilisya-na-girskolizhnomu-kurorti-dragobrat-yikh-znayshli-ryatuvalniki

Двоє сноубордистів з Києва загубилися на гірськолижному курорті Драгобрат: їх знайшли рятувальники

 • 655253 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. Двоє туристів з Києва заблукали під час катання на сноубордах на гірськолижному курорті Драгобрат Рахівського району Закарпатської області, чоловіків знайшли ратувальники та доставили в беспечне місце, повідомило ГУ ДСНС у Закарпатській області в Facebook, пише УНН.

Деталі

8 квітня туристи каталися на сноубордах поблизу підйомника "Вершина Карпат", заїхали в ліс і загубилися. На одного з туристів рятувальники натрапили випадково під час обстеження маршруту.

Цитата

"Вони обстежували гірський туристичний маршрут і зустріли чоловіка, який вже наближався до гірськолижного комплексу. Допомоги чоловік не потребував, але він повідомив, що вона необхідна його товаришу",- ідеться в повідомленні.

Рятувальникам вдалося зв’язатися з другим туристом. Він скинув свої GPS-координати, і з’ясувалося, що сноубордист встиг заїхати далеко й потребує допомоги. За ним вислали іншу пошукову групу, яка знайшла його в районі урочища Грегулець.

Медичної допомоги чоловік не потребував. Його рятувальники транспортували до селища Ясіня, звідки він самостійно вирушив до місця тимчасового проживання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лавина накрила туристів на північному сході Індії, вбивши семеро осіб

Українські Національні Новини

Суспільство