dvoie-znyklykh-morpikhiv-ssha-vvazhaiutsia-zahyblymy-pislia-10-dennykh-poshukiv-v-araviiskomu-mori

Двоє зниклих морпіхів США вважаються загиблими після 10-денних пошуків в Аравійському морі

 • 24812 переглядiв

Двоє моряків ВМС США вважаються загиблими після 10-денних пошуків в Аравійському морі біля берегів Сомалі. Пошуки охопили 21 000 квадратних миль за допомогою США, Японії, Іспанії та берегової охорони США.

Збройні сили США повідомили в неділю, що двоє військовослужбовців ВМС США, які зникли безвісти 11 січня під час виконання завдання біля берегів Сомалі вважаються загиблими. Про це повідомили у Центральному командуванні США, передає УНН.

Деталі

Ми з жалем повідомляємо, що після 10-денного вичерпного пошуку наших двох зниклих військовослужбовців ВМС США не було знайдено, і їхній статус було змінено на загиблих. Це була пошуково-рятувальна операція для двох морських котиків, про яких повідомили як зниклих безвісти під час посадки на незаконне судно-дау, що перевозило іранську сучасну зброю

йдеться у повідомленні.

Під час цієї обширної пошукової операції повітряно-десантні та морські платформи США, Японії та Іспанії безперервно обшукували понад 21 000 квадратних миль, щоб знайти зниклих безвісти військових.

Допомогу в пошуку також надали Центр метеорології та океанографії флоту, Командування берегової охорони США в Атлантичному районі, Університет Сан-Дієго – Інститут океанографії Скриптів та Управління військово-морських досліджень.

З поваги до сімей наразі жодна додаткова інформація не розголошується

додали у відомстві.

США перехопили іранську зброю для хуситів біля берегів Сомалі17.01.24, 04:50

Лілія Подоляк

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Через негоду в США загинули майже 90 людей

     • 30704 переглядiв

    У Росії засудили контрактників за відмову воювати в Україні

     • 31328 переглядiв