duda-zayaviv-scho-zustrinetsya-vich-na-vich-z-zelenskim-yak-tilki-bude-mozhlivist

Дуда заявив, що зустрінеться віч-на-віч з Зеленським “як тільки буде можливість”

 • 397870 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. Президент Польщі Анджей Дуда зазначив, що особисто зустрінеться з президентом України Володимиром Зеленським "як тільки буде можливість". Про це Дуда він повідомив в інтерв'ю польському TVN24, пише УНН.

Цитата 

"Як тільки буде можливість, я обов’язково буду з ним (Зеленським — ред.) розмовляти, але ми точно не говоритимемо перед камерами. Ми розмовлятимемо так, як багато разів говорили — віч-на-віч, як розмовляють один з одним два друга, які хочуть вирішити різні складні ситуації", — зауважив Дуда.

Деталі

Президент Польщі наголосив, що вважає слова Зеленського про те, що "дехто в Європі підриває солідарність і влаштовує політичний театр, роблячи із зерна трилер", "несправедливими".

"У той момент мені було прикро, тому що я вважаю: те, що він говорить дуже несправедливо", — сказав польський президент.

Але Дуда запевнив, що й далі вважає Зеленського своїм другом.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський та президент Польщі Анджей Дуда зустрілись у Нью-Йорку з литовським колегою Гітанасом Науседою. Литовський президент на зустрічі заявив, що розбіжності між двома країнами мають бути вирішені якнайшвидше.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти обстріляли Сумщину 29 разів: пролунало 149 вибухів

     • 136138 переглядiв