drony-spetstekhnika-kareta-shvydkoi-dopomohy-brovarska-hromada-peredala-cherhovu-partiiu-dopomohy-ukrainskii-armii-video

Дрони, спецтехніка, карета швидкої допомоги: Броварська громада передала чергову партію допомоги українській армії (відео)

 • 14044 переглядiв

Громада Броварів передала підшефним військовим підрозділам чотири міні-екскаватори, дрони та карету швидкої допомоги. Техніка вже доставлена на передову для посилення обороноздатності.

Громада Броварів передала чергову партію допомоги підшефним військовим підрозділам на передову. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив міський голова Броварів Ігор Сапожко, пише УНН.

Військовим підрозділам було передано чотири міні-екскаватори для будівництва фортифікаційних споруд, різні модифікації дронів та два пульти керування до них, карета швидкої допомоги.

Голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко зазначив, що допомога підшефним військовим підрозділам є пріоритетом обласної влади, та подякував усім громадам регіону за те, що долучаються до цього процесу.

Міський голова Броварів Ігор Сапожко підкреслив, що надана допомога вже доставлена військовим.  

"Днями наша громада знову направила допомогу нашим хлопцям в найгарячіші точки фронту. Техніка, дрони, карета швидкої допомоги вже доставлені за призначенням.

Дякую кожному мешканцю громади, хто своєю працею наповнює бюджет і надає можливість дієво допомагати нашим Воїнам", - написав Сапожко.

Будемо знищувати ворогів ефективніше – Третя штурмова отримала від громади Броварів нові дрони06.08.24, 17:33

Популярні

Новини по темі

У Сумах пролунав вибух на фоні балістичної загрози

 • 23609 переглядiв