drony-hur-atakuvaly-naftobazu-v-rostovskii-oblasti-rf-tam-tryvaie-pozhezha

Дрони ГУР атакували нафтобазу в ростовській області рф: там триває пожежа

 • 31544 переглядiв

У ніч на 18 серпня ГУР МОУ уразило нафтобазу в Ростовській області РФ, яка забезпечувала російські окупаційні війська. Атака здійснена дронами-камікадзе українського виробництва, спричинивши вибухи та пожежу.

У ніч на 18 серпня в результаті операції української розвідки було уражено нафтобазу ростовській області рф, яка працювала на ворожий ВПК та забезпечувала діяльність російських окупаційних військ. Про це журналісту УНН повідомили джерела.

У ніч на 18 серпня в результаті операції ГУР МОУ було уражено нафтобазу. "ФДКУ комбінат "Кавказ" в районі н. п. Пролетарськ Ростовської обл., рф. Згадана нафтобаза працювала на ворожий ВПК та забезпечувала діяльність російських окупаційних військ

- повідомив співрозмовник УНН.

Як повідомляють джерела в українській розвідці, атака була здійснена за допомогою дронів-камікадзе українського виробництва.

За інформацією місцевих телеграм-каналів відомо, що очевидці чули принаймні три вибухи в районі обʼєкту з подальшим займання резервуарів з пальним. Наразі на обʼєкті досі намагаються ліквідувати пожежу.

Детальні результати ураження нафтобази уточнюються

 - повідомили джерела.

Дрони ГУР спалили склад з пальним у рф, який забезпечував окупантів на Донеччині та Луганщині - джерело 03.08.24, 11:53

Популярні

Новини по темі

Пам’ятник леніну все ще стоїть у суджі – ВВС

 • 68570 переглядiв

У Мирнограді загинув чоловік через ворожий артобстріл

 • 21542 переглядiв