droni-sbu-vnochi-atakuvali-kursku-oblast-bez-svitla-zalishilis-vazhlivi-viyskovi-obyekti-voroga-dzherela

Дрони СБУ вночі атакували курську область: без світла залишились важливі військові об’єкти ворога - джерела

 • 482358 переглядiв

Цитата

«СБУ «оновила» графіки відключень у Курській області. Атака дронів СБУ залишила без електроенергії важливі військові об’єкти», - заявило джерело в СБУ.

Деталі

За інформацією наших джерел, сьогоднішній блекаут в курській області відбувся в рамках «підготовки» військ окупантів до осінньо-зимового періоду.

Військові об’єкти рф були підключені до електропідстанції у населених пунктах суджа, любімовка та глушково курської області. Саме її і атакували дронами Служби безпеки України.

«Як наслідок – російські військові починають активно переймати минулорічний досвід українців, коли електроенергії не було по кілька діб», - вказало джерело.

Доповнення

Це вже не перший блекаут у курській області від СБУ. Попередній був 29, а до цього - 26 вересня. Тоді також уразили електропідстанції, від яких живилися важливі військові об‘єкти росіян. Загалом, Служба безпеки організувала вже 7 подібних атак на ворожу інфраструктуру.

Нагадаємо

губернатор курської області роман старовойт заявляв, що вночі одразу три райони області рф були атаковані безпілотниками.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    В Угорщині партія Орбана відчутно втратила підтримку

     • 1445461 переглядiв