dosiahaiemo-stratehichnoi-mety-zelenskyi-rozpoviv-pro-prosuvannia-zsu-v-kurskii-oblasti

Досягаємо стратегічної мети: Зеленський розповів про просування ЗСУ в курській області

 • 102848 переглядiв

Президент України повідомив про просування ЗСУ в Курській області та роботу з партнерами щодо далекобійної зброї. Зеленський також подякував військовим за удари по російських аеродромах.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що ЗСУ досягає стратегічної мети в курській області. Також президент наголосив, що Україна продовжує працювати з партнерами щодо далекобійних рішень для нашої країни. Про це Зеленський розповів у вечірньому зверненні, передає УНН.

Деталі

За сьогодні вже кілька разів доповідав Головком Сирський і щодо нашого фронту, і щодо нашої операції в курській області. Щойно теж говорили. Домовилися, що з найближчих пакетів підтримки направимо додаткову зброю на донецькі напрямки для наших воїнів – понад те, що заплановане. Хороші є сьогодні просування на курській області - стратегічної мети нашої досягаємо. Суттєво поповнили і обмінний фонд для нашої держави

- сказав Зеленський.

Також Зеленський заявив, що провів розмову із урядовцями щодо підтримки дій військових на території курської області.

Важливо, що Україна воює за правилами, і гуманітарні потреби, наявні на тій території, мають бути забезпечені.Позитивна була сьогодні доповідь також керівника Служби безпеки України. Хочу зараз подякувати всім нашим воїнам СБУ, а також воїнам Сил оборони України, ГУР та всіх структур, які залучаються. Дякую за влучні, вчасні й результативні удари по російських аеродромах. Наші, українські, дрони працюють саме так, як потрібно. Але є речі, яких лише дронами не зробиш. На жаль. Потрібна інша зброя – ракетна зброя. І ми продовжуємо працювати з нашими партнерами щодо далекобійних рішень для України, бо це далекоглядні рішення заради нашої перемоги. Потрібно це зробити. Що більш сміливі рішення партнерів, то менше може зробити Путін. І сьогодні провів відповідну нараду з МЗС, Міністерством оборони, з нашим Офісом, РНБО. Підготували алгоритм наших дій, щоб досягти сильних рішень наших партнерів. Переможних рішень

 - додав Зеленський.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що заслухав доповідь Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, згідно з якою на курщині є просування на 1-2 км з початку доби і вже понад 100 полонених російських військових, також Глава держави доручив підсилити східний напрямок.

Популярні

Новини по темі

В Одесі пролунав вибух - мер

 • 27939 переглядiв