donetska-oblast-u-politsiyi-pokazali-naslidki-ataki-rf-na-kramatorsk-i-kostyantinivku

Донецька область: у поліції показали наслідки атаки рф на Краматорськ і Костянтинівку

 • 1348060 переглядiв

КИЇВ. 14 червня. УНН. Поліція Донецької області опублікувала відео рятувальної операції після атаки рф на Краматорськ і Костянтинівку, внаслідок яких загинули троє людей, та ще четверо отримали поранення. Про це пише УНН із посиланням на офіційний Telegram-канал поліції Донецької області. 

Цитата

"Російські війська атакували північ Донеччини ракетами Х-22. У Краматорську росія вбила двох людей, ще двоє зазнали поранень. У Костянтинівці одна людина загинула, двоє дістали травми", - йдеться в повідомленні поліції.

Деталі

На місцях ракетних ударів у Краматорську і Костянтинівці працювали слідчо-оперативні групи, вибухотехніки та парамедики, які доставляли постраждалих до лікарні.

У поліції заявили, що один із вбитих росією чоловіків переїхав до Краматорська в 2016 році з тимчасово окупованого Докучаєвська, бо не міг там жити. Він загинув під завалами будинку, зазначили в поліції. 

За словами сусідів, у дворі, де вибухнула ракета, жило багато тварин. Господарі забирали з вулиці всіх, хто приблудився, але тепер улюбленців ніде не видно.

Доповнення

14 червня ракетного обстрілу зазнало місто Краматорськ, внаслідок якого під завалами двох зруйнованих житлових будинків опинилися люди.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі