donechchina-vorog-prodovzhuye-obstrili-vugledara-ta-avdiyivki-po-kostyantinivtsi-vipustiv-raketi

Донеччина: ворог продовжує обстріли Вугледара та Авдіївки, по Костянтинівці випустив ракети

 • 167139 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Минулої доби у Донецькій області російські війська обстрілювали Вугледар майже зі всіх видів зброї, по Костянтинівці завдали ракетного удару, а вранці вдарили по Авдіївці. Про це повідомив в.о. начальника Донецької обласної військової адміністрації Ігор Мороз у щоденному зведенні, пише УНН.

Цитата

"На Волноваському напрямку росіяни били по Вугледару з артилерії, мінометів, Градів та дронами-камікадзе - без жертв", - написав Мороз у Telegram.

Також в.о. голови ОВА зазначив, що на Донецькому напрямку ворог завдав ракетного удару по Новомихайлівці Мар'їнської громади, обстріляв Очеретине. "На ранок Авдіївка зазнала масованого артобстрілу - поранено 1 людину", - повідомив Мороз.

На Горлівському напрямку у Торецьку пошкоджено будинок і господарчу споруду. У Часовоярській громаді пошкоджено багатоповерхівку, 3 приватні будинки і 2 нежитлові будівлі. У Соледарській громаді під вогнем Роздолівка і Міньківка. "Серед ночі росіяни ударили ракетами по Костянтинівці - пошкодили школу і їдальню", - зазначив в.о. голови ОВА.

На Лисичанському напрямку під обстрілами дві вулиці у Сіверську і дві вулиці у Серебрянці. Також зафіксовано 6 обстрілів Лиманської громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: росіяни поранили цивільного в Авдіївці – ОВА

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі