ukenru
do-kitayu-vidpravili-6-tonn-zakhisnikh-masok-ta-kostyumiv-cherez-spalakh-koronavirusu

До Китаю відправили 6 тонн захисних масок та костюмів через спалах коронавірусу

 • 15168 переглядiв

КИЇВ. 31 січня. УНН. Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) надіслав до китайського міста Шанхай 6 тонн захисних масок та костюмів через спалах нового коронавірусу (2019-nCoV). Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу фонду.

"Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) надіслав до Шанхаю, Китай, вантаж із респіраторними масками та захисними костюмами для медичних працівників, з метою підтримки заходів Китаю у відповідь на спалах нового коронавірусу (2019-nCoV)", - йдеться у повідомленні.

Так, 30 січня, партію вантажу вагою в 6 метричних тон відправили з глобального центру постачання ЮНІСЕФ в Копенгагені, і вона буде доставлена до Уханю. Також, у найближчі дні та тижні, фонд здійснюватиме додаткові поставки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ВООЗ дали пояснення щодо надзвичайної ситуації з новим коронавірусом.

"Цей коронавірус поширюється із запаморочливою швидкістю, і важливо використовувати всі необхідні ресурси для того, щоб зупинити його, – заявила Виконавча директорка ЮНІСЕФ Генрієтта Фор, – Можливо, ми недостатньо знаємо про вплив вірусу на дітей або про те, скільки дітей може постраждати, але ми знаємо, що ключовим завданням є ретельний моніторинг і профілактика. Час не на нашому боці".

У ЮНІСЕФ нагадали, що серед інфікованих є й діти.

Нагадаємо, що китайський коронавірус поширився вже на 20 країн світу. Жертвами епідемії стали вже 213 осіб.

Українські Національні Новини

Суспільство