direktor-tsru-pribuv-z-vizitom-u-kiyiv

Директор ЦРУ відвідав Київ та поспілкувався із Зеленським

 • 376517 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. Директор ЦРУ Білл Бернс прибув до Києва у вівторок, щоб зустрітися з Президентом України Володимиром Зеленським і його колегами з розвідки, повідомив американський чиновник.

Про це інформує УНН з посиланням на CNN.

Деталі

За словами американського чиновника, Бернс перебував у безпеці в посольстві США під час російських ракетних ударів по всій країні, включаючи вибухи, які сколихнули столицю.

Поїздка Бернса до Києва відбулася після зустрічі в понеділок в Анкарі, Туреччина, з його колегою з російської розвідки Сергієм Наришкіним — і це другий відомий випадок менш ніж за місяць, коли директор ЦРУ відвідує Київ.

Перебуваючи там, за словами чиновника, Бернс «обговорив попередження США, яке він передав голові СВР Росії не використовувати ядерну зброю, і підтвердив зобов’язання США надавати підтримку Україні в її боротьбі з російською агресією».

Нагадаємо

Директор ЦРУ Білл Бернс зустрівся зі своїм колегою з російської розвідки сергієм наришкіним в Анкарі в понеділок у рамках зусиль США щодо "спілкування з росією з управління ризиками" та обговорення справ "несправедливо затриманих громадян США".

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Директор ЦРУ відвідав Київ та поспілкувався із Зеленським

     • 376517 переглядiв

    Генсек ООН: найважливіше – не допускати ескалації

     • 322905 переглядiв

    Ціни на нафту зросли через аварію нафтопроводу "Дружба"

     • 270357 переглядiв