detektivi-nabu-priyshli-z-obshukami-v-kharkivsku-ova-scho-vidomo

Детективи НАБУ прийшли з обшуками в Харківську ОВА: що відомо

 • 754606 переглядiв

КИЇВ. 5 квітня. УНН. Детективи Національного антикорупційного бюро України проводять слідчі дії в деяких структурних підрозділах Харківської обласної військової адміністрації, передає УНН із посиланням на повідомлення Харківської ОВА у Telegram.

Цитата

"Сьогодні Національне антикорупційне бюро України дійсно здійснює слідчі дії в деяких структурних підрозділах Харківської обласної військової адміністрації. Зокрема, у керівництва Апарату ХОВА та в Департаменті агропромислового розвитку", - зазначено у повідомленні.

В ОВА додали, що зі свого боку максимально та всебічно співпрацюють з НАБУ та сприяють у його роботі, надають детективам Агентства усі запитувані документи та необхідну інформацію.

Додамо

Крім того, правоохоронці проводять обшуки у фірмах, які пов'язують з ексзаступником секретаря РНБО Володимиром Сівковичем, який, як підозрюється, спільно з колишнім главою Адміністрації Президента України Андрієм Клюєвим створив так званий "політичний офіс"для контролю за діяльністю впливових українських високопосадовців.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Війна не триватиме довго: Резніков назвав причини

     • 10071604 переглядiв