ukenru
danilyuk-obgovoriv-z-predstavnikami-westinghouse-pidvischennya-yadernoyi-bezpeki-ukrayini

Данилюк обговорив з представниками Westinghouse підвищення ядерної безпеки України

 • 8573 переглядiв

КИЇВ. 2 вересня. УНН. Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк провів зустріч з представниками компанії Westinghouse Electric Corporation, під час якої сторони обговорили співпрацю в енергетичній сфері з метою підвищення рівня ядерної та енергетичної безпеки, а також визначили подальше співробітництво з компанією з метою реалізації проектів з інтеграції української та європейської енергосистем. Про це повідомляє пресслужба РНБО України, передає УНН.

Як відзначили у пресслужбі, сьогодні відбулася зустріч Секретаря РНБО України Олександра Данилюка з представниками компанії Westinghouse Electric Corporation.

“Під час зустрічі сторони обговорили питання двостороннього співробітництва, інтенсифікації співпраці в енергетичній сфері, зокрема з метою підвищення рівня ядерної та енергетичної безпеки. Пріоритетними напрямами роботи було визначено подальше співробітництво з компанією з метою реалізації проектів з інтеграції української та європейської енергосистем, а також залучення новітніх технологій для підвищення стійкості енергетичної системи України”, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше Данилюк обговорив безпеку в регіоні з керівниками Радбезів США, Польщі і Білорусі. 

Українські Національні Новини

Політика