danilov-ne-viklyuchiv-udari-po-teritoriyi-rf-zvidki-zdiysnyuyutsya-obstrili-po-ukrayini

Данілов не виключив удари по території рф звідки здійснюються обстріли по Україні

 • 157343 переглядiв

КИЇВ. 27 липня. УНН. Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що українські військові можуть завдати удари по обєктам, які знаходяться на території росії, й звідки здійснюються обстріли по Україні. Про це він повідомив в ефірі українського телемарафону, передає кореспондент УНН.

На запитання чи вистачить політичної волі в керівництва України ліквідувати воєнні цілі на території рф, які завдають удару по території України, Данілов відповів: «Якщо буде потрібно, то повірте, не заколихається ні в кого рука, щоб підписати те, що треба підписати, для того, щоб ті об'єкти (звідки здійснюються обстріли – ред.), про які ви кажете, були знищені. Заява нашого Президента, що ми будемо давати відповідь та відсіч саме по тих територіях, звідки все йде, це підтверджує… Нам відомо про всі постріли, які здійснюються ракетами, літаками чи кораблями по нашій країні».

Деталі

Данілов зазначив, що Україні відомо звідки російські військові проводять обстріли української території.

Доповнення

Зеленський прокоментував російські обстріли по містах України за 26 липня та заявив, що Україна буде "бити у відповідь" російським ракетам та брехні міноборони росії.

Зеленський заявив, що Україна має повернути захоплені росією території впродовж наступних 3-6 тижнів.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Миколаєві чути звуки вибухів, видніється дим

     • 188051 переглядiв

    Четверта людина «вилікувалась» від ВІЛ - ЗМІ

     • 245302 переглядiв