“Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що чоловіки вживали їжу та алкоголь у придорожніх кафе. Зразки їжі та алкоголю були передані на експертизу. Також поліція звернулась до Держпродспоживслужби для перевірки вказаних закладів. За результатами проведеної судової медичної експертизи тіл померлих, у їхній крові було приблизно по 3,5 проміле алкоголю у кожного, це критична доза. За висновками експертизи на вміст отруйних речовин у біоматеріалах померлих було встановлено, що ані метилових, ані інших сурогатних речовин, не виявлено”, — йдеться у повідомленні.
За фактом смерті двох людей, як того вимагає процедура у подібних випадках, зареєстроване кримінальне провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 ККУ, додали правоохоронці.
Як писав УНН, експерти назвали ТОП-3 ознаки паленої горілки. А це — пластикова тара, продаж в наливайці та відсутність акцизної марки.