ukenru
chotiri-krayini-priyednalisya-do-personalnikh-sanktsiy-yes-cherez-podiyi-v-ukrayini

Чотири країни приєдналися до персональних санкцій ЄС через події в Україні

 • 6799 переглядiв

КИЇВ. 22 жовнтя. УНН. Албанія, Чорногорія, Норвегія і Україна приєдналися до продовжених персональних санкцій ЄС проти осіб, які руйнують або загрожують територіальній цілісності, суверенітету та незалежності України. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Ради Європи.

"13 вересня ЄС офіційно подовжив до 15 березня 2019 року візові заборони та арешти активів для 155 осіб та 44 суб'єктів, залучених до дій проти територіальної цілісності та незалежності України. Албанія, Чорногорія, Норвегія і Україна приєдналися до продовжених персональних санкцій ЄС проти осіб, які руйнують або загрожують територіальній цілісності, суверенітету та незалежності України", - сказано у повідомлені. 

Як повідомляв УНН, російський президент Володимир Путін підписав указ про спеціальні економічні заходи на антиросійські санкції України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто потрапив під нові санкції США

Нагадаємо, чотири країни Чорногорія, Албанія, Норвегія і Україна приєдналися до рішення ЄС про продовження економічних санкцій щодо Росії, які були прийняті ЄС 5 липня, до 31 січня 2019 року.

Українські Національні Новини

Політика