choloviku-yakiy-zbiv-ditinu-na-velosipedi-povidomleno-pro-pidozru-ditina-v-komi

У Києві дитину на велосипеді збила автівка, хлопчик у комі: водію повідомили про підозру

 • 1254263 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. У Києві водій легковика збив дитину на велосипеді, чоловіку повідомлено про підозру. Наразі дитина перебуває в комі. Про це УНН повідомляє з посиланням на Київську міську прокуратуру.

Цитата

"За процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомлено про підозру водієві за фактом вчинення ДТП, у якій постраждала дитина (ч. 2 ст. 286 КК України)", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що ДТП трапилася 11 червня 2023 року приблизно о 13:00 на вулиці Визволителів у місті Києві.

"Згідно з матеріалами слідства, водій автомобіля Део Нексія рухався із значним перевищенням швидкості у крайній правій смузі проїзної частини, яка призначена для руху громадського транспорту. При наближенні до регульованого пішохідного переходу водій проігнорував червоний сигнал світлофору, забороняючий рух в його напрямку. В результаті автомобіль підозрюваного скоїв наїзд на малолітнього хлопця, який переїжджав проїзну частину дороги на велосипеді в безпосередній близькості від регульованого пішохідного переходу", - зазначається в повідомленні.

Внаслідок наїзду хлопчик отримав численні тілесні ушкодження та був госпіталізований. Дитина перебуває в комі.

"Водія автомобіля Део Нексія затримали на місці події у порядку ст. 208 КПК України. На цей час до суду скеровано клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - інформує прокуратура.

Доповнення

Військовослужбовця збили на смерть поблизу блокпосту під Броварами 11 червня. За кермом авто була працівниця правоохоронного органу. Відкрито кримінальне провадження.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Після підриву Каховської ГЕС відомо про 10 загиблих - МВС

     • 593139 переглядiв