ukenru
cholovik-zachiniv-u-kvartiri-i-tri-dni-gvaltuvav-zhinku-z-invalidnistyu

Чоловік зачинив у квартирі і три дні ґвалтував жінку з інвалідністю

 • 18621 переглядiв

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. На Київщині 51-річна жінка, яка має інвалідність першого ступеня, стала жертвою свого знайомого, на три роки старшого від неї. Про це повідомляє УНН з посиланням на ГУНП у Київській області.

"Зловмисник запросив її до себе в гості, оскільки жінка товаришувала з його співмешканкою. Не вбачаючи небезпеки, постраждала погодилася. Однак, товаришки у квартирі не було, а чолов’яга зачинив двері на ключ. Три дні він утримував свою жертву проти її волі, вчиняв щодо неї дії сексуального характеру, застосовуючи фізичне насильство", - сказано у повідомленні.

Коли врешті товаришка повернулася додому, побачила побиту подругу та одразу повідомила до поліції.

Правоохоронці затримали підозрюваного у зґвалтуванні у порядку ст. 208 КПК України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Із квартири поліцейські вилучили речі потерпілої як речові докази.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування), ст. 153 (Сексуальне насильство, вчинене неприродним способом) та ч. 1 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Проекти підозр направлено на погодження до прокуратури.

Постраждала наразі перебуває у лікарні, в неї перелом плечової кістки, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та забій грудної клітини.

Нагадаємо, у Чернігівській області чоловік зґвалтував вагітну жінку

Українські Національні Новини

Кримінал та НП